De gezellige familie camping in Treteau

19 Juni 2021 - Marga Meijer

€ 595.00

De houten chalets staan centraal op de camping naast,het zwembad en bieden een zee van ruimte. De overdekte veranda van 16 m2 met vaste loungebank is een genot om te vertoeven..

De ouder slaapkamers zijn uitgevoerd met brocante meubelen en zijn groot genoeg om een kinderbedje erbij te plaatsen. De kinder slaapkamers hebben 2 bedden.

Eigen badkamer met douche wastafel en wc. Ruime tuin rondom de chalets en een hoop prive.

Complete keuken en ruime living.

Komt u met meer personen, in de tuin van het chalet kan een tentje bij geplaatst worden u betaald alleen de personen 3,50 per dag

€ 345,00 per week van 1 april tot 2 juli
€ 595,00 per week van 2 juli tot 3 september
€ 345,00 per week van 3 september tot 30 september

Extra (5e) persoon is eventueel mogelijk. In de slaapkamer kan een babybedje worden geplaatst .

De toeslag hiervoor bedraagt: € 65,00 per week.

Deze prijzen zijn per week. In het laagseizoen kunt u het chalet ook voor een paar nachten,lang weekend of midweek huren.

Prijs per dag €65,00.

De prijs is inclusief gas, elektriciteit afvalheffing en water.

Exclusief: € 85,00 borg.

U dient een borg van € 85,00 te betalen. Dit bedrag is inclusief de schoonmaakkosten à € 45,00.

Kussens en dekbedden zijn in de slaapvertrekken aanwezig, bedlinnen is inbegrepen bij de huur, dus koffers naar binnen en de vakantie kan beginnen.

Tijdens schoolvakantie’s is aankomst alleen mogelijk op zaterdag!!

 

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 5

In Midden Frankrijk in een mooie landelijke omgeving namelijk de Auvergne / Allier ligt onze gastvrije camping en chambres d’hôtes en gite. Domaine Sainte Marie heeft een schitterend uitzicht over lang gerekte velden, heuvels en in de verte zelfs over de bergen. Hier kunt u volop genieten van rust, ruimte en veel gezelligheid. In het hoogseizoen wordt onze camping rijkelijk bezocht door gezinnen met kinderen tot de leeftijd van 16 jaar. In het voor en naseizoen door een heel ander publiek ons welbekend als de zilvervloot lekker relaxen, lezen en niet te vergeten het aperitief om half vijf. Wanneer u eens iets anders wilt doen dan alleen maar genieten van ons mooie domein dan kunt u er heerlijk op uittrekken. Wat dacht u van de steden Vichy en Moulins of één van de mooiste dorpjes van Frankrijk namelijk Charroux. Maar een dagje vissen, kanoën, bomen parcours, behoort ook tot de vele mogelijkheden. En natuurlijk parc Le Pal Laat u dus eens verrassen door deze mooie streek en ontdek de schoonheid van de Auvergne / Allier !! Wij hopen u dan ook zo snel mogelijk te mogen begroeten